Stomme muts

We stikken hier thuis van de mutsen. Maar als je er eentje nodig hebt zoek je je een ongeluk. Ik was er klaar mee en kocht afgelopen weekend een nieuwe. Lekker warm issie zeker, jammer dat de winter al op zijn einde loopt.

IMG_9916

IMG_9918

 

IMG_9914

De schooldagen zijn best vermoeiend, vooral als je vroeg wakker bent ’s ochtends +/- 05:30. En als je dan naast je mama Ipad ligt te kijken kan het maar zo zijn dat je in slaap sukkelt. Het schaap. Kan wel uren naar hem kijken als jij zo vredig en vooral stil naast me ligt.

Verder had ik vanmorgen nog even een klein vervelend dingetje. Ik was bezig met de was toen mijn telefoon bijna van de kast duvelde. Het geluid had ik gemist want ik had een cd van Depeche Mode op staan, door het trillen begreep ik dat er werd gebeld. Normaal gesproken word ik nooit gebeld en als ik al gebeld wordt dan zie ik hem aankomen. Zoals deze week, ik wacht op een telefoontje van de fietsenmaker, mijn display op de fiets is kapoet en ik trap me te pletter…..het vervangen van het display stond voor deze week op de agenda. Tot op heden nog geen fietsenmaker gesproken

Terug naar vanmorgen…Het bleek mijn therapeut te zijn met de vraag ‘waar ik bleef?’, bleek dat ik een al in het zknhs werd verwacht maar dat de tijd die ik in mijn agenda had staan heel anders was.
Shit zeg, wat suf!

De oplossing was simpel: zij liet haar lunchpauze schieten en dan kon ik op de tijd komen die ik had genoteerd. Klein beetje schuldig voelde ik me zeker maar was blij met deze adequate oplossing.

IMG_9938 IMG_9940

De week met afspraken en andere dingen zit er weer op.
Fijn weekend!

2 Comments

  • 3 jaar ago

    Hahaha ik moest even nadenken waar dit stukje nou eigenlijk over ging. Toen ik terug naar boven naar de titel scrolde snapte ik hem. Stomme muts 😉

  • onnemeis
    3 jaar ago

    Jij ook een fijn weekend Nurse! Fijn dat het zo geregeld kon worden met de therapeut.

Geef een reactie

Related Posts

%d bloggers liken dit: