Tough Cookie(s)

Halverwege de middag werd ik gebeld en werd de afspraak opgeschoven. Shit zeg, was ik er eindelijk -een soort van – klaar voor en dan dit. Nu even een paar dagen rust in het hoofd en dan na het weekend zal het wel weer onrustig worden in lijf en leden.

Gisterenavond hoorde ik mezelf met overslaande stem iets gillen tegen echtgenoot. De rest van het gezin dook zijn eigen kamer in en ik besefte dat de spanning me echt teveel aan het worden was. Uren later jankte ik mezelf bijna een verrekte rugspier, verrrrdomme zeg…

Nu de afspraak niet door ging leek het logisch dat ik dan maar aan zou schuiven bij therapeut, per slot van rekening moest die afspraak ook al wijken voor de intake.

Peut had al een ander persoon op ‘mijn’  tijd gezet dus die vlieger ging niet op. Ze opperde dat een telefonisch consult morgen ook wel mogelijk is. Maar ik denk dat dat niet nodig is…..ik heb mezelf al weer aardig in de hand.

Ik heb me de hele week druk zitten maken om niks, zonde van mijn tijd. Zoiets is ook wel een leermomentje besef ik, want al die nodeloze stress is zo ongezond en ook helemaal niet nodig.

Logisch bedacht weet ik het allemaal wel, het is de uitvoering waar het nog aan schort.  Ik hoop er toch mijn voordeel mee te doen volgende week.

Bedankt voor de reacties op mijn vorige blog. Lief ook! Ik zie wel hoe ik me er de komende tijd bij voel. Wordt vervolgt.

2 Comments

 • Kakel
  6 maanden ago

  Het zou verboden moeten worden om een dergelijk intake gesprek te verzetten. Therapeuten/psychologen kunnen toch inschatten dat dat een sterke wissel op mensen trekt?
  Je redt het wel, vertrouw maar op jezelf.

 • Eric
  6 maanden ago

  Pluk de dag maar!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: