tropisch

Het was tropisch warm vandaag. Absoluut NIET mijn favoriete temperatuur.
Helaas moeten we hier in dit land toch door alle vier de seizoenen heen. Geef mij maar eeuwig lente…temperaturen niet hoger dan 25 graden en altijd een koel windje. Ik teken ervoor. Maar goed, de zomer komt eraan en vandaag was het fikking heet.

Vanmorgen vroeg blies ik voor mijn kleine ventje een badje op…kwam er vervolgens achter dat ik niks te spelen had voor in het water. ssssshoot…dan toch maar even snel de stad in. Naast leuke speeltjes griste ik ook nog wat zomerkleding van een winkelrek en vervolgde mijn weg terug naar huis.

Sinds de medicatie ben ik wat in kilo’s toegenomen. Snotdorrie…ik heb een kledingmaat waar ik helemaal niet blij mee ben. Nadat ik zondag mijn kledingkast had uitgespit en wat dingetjes had gepast, zag ik in de spiegel dat ik beter iets nieuws kon kopen. Alleen al omdat ik als een worst in de kleding zat gepakt. Gelukkig sprongen de naden niet open, maar ze stonden zeker op spanning. Aan de ene kant mijn eer te na, om een grotere maat aan te schaffen, maar hè, mezelf voor de gek houden …nee, daar heb ik ff geen zin in.

Daar heeft mijn dreumes trouwens geen last van. De broekjes die ik vorig jaar kocht, in maat 68, passen hem nog steeds (!!)  Vandaag heb ik veel foto’s gemaakt, de enige die geschikt is voor een blog is onderstaande foto.

8 Comments

 • Eric

  27 mei 2012 10:40

  Heerlijke krullenkop!

 • Nienke

  25 mei 2012 14:36

  Fijne badderfoto van de dreumes. Met zijn mooie krullen.

  En soms kun je maar beter voor die groter(vallend)e maat gaan, en je daar goed in voelen, dan je als een worst opgesloten voelen in kleding die nu even niet past.
  Dat komt weer.

  X!

 • Mrs. Martens

  24 mei 2012 21:13

  Die krullen, hou op – schei uit, ik ben er GEK op! iedere dag voel ik of ze echt zijn…en geloof me…dat zijn ze…heel aandoenlijk.

 • Mrs. Martens

  24 mei 2012 21:10

  Ik heb het idee dat ‘oversized’ helemaal in is 🙂

 • Inge

  24 mei 2012 11:38

  Ik heb hoognodig iets nieuws nodig, maar ga nu echt niet de stad in.

 • Dionne

  24 mei 2012 10:16

  Hier bezorgde de Wehkamp gisteren een pakketje. Ik heb geen puf om zelf de stad in te gaan en nog meer te zoeken. Had ook een maatje groter nodig 🙁

 • Mammalien

  23 mei 2012 22:39

  Super foto! En wat een bos krullen… om jaloers van te worden!

  Sommige kledingstukken blijven altijd passen, haha, bij mijn kinderen ook. Ook al groeien ze, die dingen groeien gewoon mee?! Helaas mijn zomerjurkjes ook niet!

 • Janne

  23 mei 2012 21:56

  Geweldige foto!! Wat een prachtig haar!
  Ennuh hmm dat van dat worst gevoel, tja dat herken ik wel jah…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: