Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Verveel je je?

V

Een fenomeen wat ik de laatste jaren steeds weer tegenkom in vakanties is: verveling.

Ik snap het eigenlijk niet zo goed. Van de kleuter kan ik het me voorstellen want die is toch aangewezen op anderen. Maar als je puber bent dan kun je toch gewoon doen wat je wilt?
Vandaag kreeg ik een appje waar uit bleek dat de verveling weer was toegeslagen. Ik papte een aantal opties terug:
IMG_3813

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Die “jaa” was meer een reactie op mijn lijstje dan de bevestiging dat ik met een optie de plank raak had geslagen.
Het is ontzettend jammer dat ik bijna geen herinneringen heb aan mijn jeugd, ik kan daarom ook niet opperen wat ik deed in de vakanties.

Wat ik wel weet is dat in mijn jeugd er maar drie televisiekanalen waren en er was geen internet. Dus die twee vielen af. Ik speelde buiten, of ik las een boek stel ik me nu zo voor. En ook als ik vandaag een puber zou zijn zou ik het wel weten. Er is toch genoeg te ontdekken en te doen?!  Ik snap er dus geen hol van dat er überhaupt sprake kan zijn van verveling.

Hoe gaan jullie om met verveling bij de kids?

 

1 reactie

Geef een reactie

  • Volgens mij hoort verveling gewoon bij het opgroeien ondanks alle gadgets mogelijkheden die er nu zijn. Zoon heeft het ook (al is die een stuk jonger dan jouw tiener/puber en moet hij zich dus conformeren aan onze regels omtrent schermpjes e.d.). Hij had er gisteren ook enorm last van. Terwijl wel kindjes thuis waren om mee te spelen. Volgens mij hoort het er gewoon een beetje bij zo’n offday waarop je je verveelt en je niks leuk vindt.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: