Voor de mannen

DSCN0981 DSCN0982 DSCN0983 DSCN0984 DSCN0985

Wonen in een binnenstad heeft veel voordelen. Zo proberen wij het altijd gezellig te maken met kerst en oud en nieuw.
Nu de WK begint was dat ook weer een mooie aanleiding om de vlaggen uit de kast te halen en wat nieuw spul aan te schaffen.
Eén buurvrouw pakte de fiets en haalde nog wat rommel wat we allemaal keurig in de straat hebben gebruikt.

Het boeit ons (vrouwen) geen hol die hele WK. De vrouwen wisten – ik ook niet tot vorige week-  wie de bondscoach was/is van Nederland.
Sommige balen een beetje omdat de tv dagelijks wordt gebruikt voor de voetbal en enkelen (waaronder ik) juichen hard bij het aanbod van Detectives die tegelijkertijd met de wedstrijden worden uitgezonden.

We hebben het versierd voor onze mannen.
Stiekem vinden we het zelf ook wel leuk.
Alleen die crime met het ophangen aan onze huizen van de vlaggetjes…het klauteren en verslepen van een ladder was niet tof, verder alleen maar plezier.
Ik voel me gezegend in deze straat….zo veilig en vriendelijk….waar vind je dat tegenwoordig nog?

Hoe is jullie contact met buren?

2 Comments

  • onnemeis
    4 jaar ago

    Ben heel blij met mijn buren. Met vier andere gezinnen hebben we best intensief contact. We staan voor elkaar klaar, in goede en in slechte tijden. In het straatje wonen ook wel minder leuke mensen, maar zo lang ze geen overlast veroorzaken en beleefd groeten, vind ik het wel best. Er woont maar één probleemgezin. Die zijn wel echt vervelend.

  • zuster_klivia
    4 jaar ago

    Superslecht met 1 stel (zijn enorme Haagse aso’s die alles schreeuwend doen) Heel leuk met de onderbuurmannen, we lopen de deur niet plat maar staan voor elkaar klaar. De onderbuurvrouw is een lieverd maar is er eentje van het extreme ADHD type en ik blijf iets uit de buurt want anders word ik doodgekletst 😉 De overgebleven 2 buurmannen groet ik alleen, verder geen contact mee, ze zijn er op zichzelf.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: