Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Wat is het geluid van stilte?

W

Sinds vrijdag zijn we met z’n drieën thuis. De dames zijn voor de vakantie naar hun vader.
We hebben er stiekem best wel naar uitgekeken. Niet om de kinderen zelf uiteraard.
Wel om een stuk rust wat er in huis is neergedaald. Als de dreumes slaapt heb ik verder niets om handen. Hoef ik met niemand rekening te houden.

Plannen heb ik niet. Het weer ziet er goed uit voor de rest van de week. Het petit-peuterbadje staat buiten en de banden van de bakfiets zijn hard.
Het zal even een paar dagen nodig hebben voor iedereen is gewend aan de afwezigheid van de dames. Zelfs de dreumes is van slag. Of dit is toeval, dat zou ook kunnen.

Voorheen waren de weken zonder de meiden anders dan tegenwoordig. Ze waren nog  klein en hadden niet de digitale middelen die ze nu hebben. Ik was voor updates van hun welzijn afhankelijk van hun padre. En dat contact verliep nooit zo soepeltjes.
Nowadays whatsappen we, of sms, de techniek staat voor niets. En ze zijn nu oud genoeg om zelf contact te zoeken en mij te vertellen hoe het met ze is.

Gisteren kreeg ik een whatsappje, van de tiener:”ik wil je niet beledigen maar ik mis je niet.” Nu kampt ze alle logeerpartijen met giga heimwee naar haar moeder. Maar goed, ondanks dat het er wel een beetje lullig staat vind ik het niet erg. Zolang ze het maar naar hun zin hebben dan zit ik hier ook een stuk rustiger. En voelt de stilte als ontspanning in plaats van een drukkende stilte, of stilte voor de storm.

2 reacties

Geef een reactie

  • Goed teken: ze heeft het goed naar d’r zin en mist je daarom niet. Maar ze denkt er wél aan om je even een berichtje te sturen.
    Zit jij ook weer lekkerder.
    In de stilte. Hmmmm! Opladen!

  • Hahahaha, briljante tekst. En zo heerlijk eerlijk 🙂 Ik heb gisteren geskypt met dochterlief, op haar verzoek. Die eigenlijk niks te vertellen had en alleen maar gekke bekken aan het trekken was. Voegde ook echt iets toe 😉

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: