Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Wat? nu al?

W

Vorige week vertelde shrink dat hij de brief had opgemaakt en dat die ondertussen ook al was verstuurd naar de GGZ instelling. Ik schrok ervan. Het wordt nu plots wel heel serieus die overstap. No way back, om maar zo te zeggen.

Het kon wel even duren voordat ik wat zou horen, dit in verband met de lange wachtlijsten.

Right.

Vandaag vond ik op de deurmat een uitnodiging van de GGZ instelling. En dat was eigenlijk nog helemaal niet de bedoeling. Ik bedoel, ik wil de overstap wel maken, maar bij de overstap hoort ook een afscheid en daar ben ik nog niet klaar voor.

Weet je waar ik nu het meest van baal? dat ik nog helemaal niets weet. Ik heb de naam van de afdeling waar ik terecht kom, maar wat voor soort therapie het gaat worden weet ik niet. Dat hoor ik waarschijnlijk pas na de intake, die trouwens ruim 2 uren duurt.

Het is niet prettig om hardop te zeggen maar ik kan niet anders dan opperen dat ik er als een berg tegenop zie.  Het oude vertrouwde leventje van de afgelopen 7 jaren wordt omgegooid door een nieuw systeem waar ik in terecht kom. Ik zou dol blij kunnen zijn maar op dit moment moet ik het eerst allemaal maar zien. Het komt vast allemaal goed, dat weet ik heus wel. Maar voor het zover is, heb ik nog een flinke drempel te gaan.

Afscheid nemen, opnieuw beginnen…..dat is verrekte spannend.

2 reacties

Geef een reactie

  • De wachtlijst verschilt per plaats, volgens de website is het slechts 8 weken 🙁

  • Bij een andere blogger las ik dat er een wachttijd bij de GGZ is van acht (!) maanden. Stel dat het voor jou maar de helft is, dan heb je vier maanden te tijd om het afscheid voor te bereiden. En waar de ene deur sluit….
    Lieve groet

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: