Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Wat vind je ervan?

W

Mijn liefde voor het internet is begonnen in 1998. Alles ging nog stroef: ik moest nog inbellen met een 56k modem. Een fotootje uppen duurde pakweg een half uur. Als je geluk had.

Ik begon een grote ‘webcam’ homepage in 1999. Het was een waanzinnig succes.
Toen de webcams niet meer interessant waren koos ik voor het bloggen.

Maar goed, je maakt van alles mee in je leven. Zoals: verbroken relaties, de komst van kinderen, andere werkgevers, ruzietjes met mensen.Dan komt er een moment dat je het liefst redelijk anoniem wilt bloggen.

Want eigenlijk vind ik het niet nodig dat sommige mensen met mij meelezen. Ik word namelijk nog wel eens verkeerd geïnterpreteerd . En daar krijg je dan weer problemen mee. Of geschreven zaken gaan hun eigen leven leiden.
Been there, done that.

Zo heb ik al meerdere domeinen versleten. En vele weblogs en sites in elkaar geprutst.
En nu zit ik dus hier op blogger. De mogelijkheden om met het heuft boven het maaiveld uit te steken is er niet.

Dit is het geworden, wat vind je ervan?

5 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: