Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

wat voorbij is….

w

De kinderen slapen. En ik zit alleen op de bank. Laptop staat aan. Tv ook.
Op de tv begint een docu, “zingen” met in de hoofdrol Karin Bloemen. Ik laptop rustig door terwijl zij af en toe wat zingt. En dan hoor ik haar deze tekst zingen….ik zit ff versteend achter de pc, mijn ogen dwalen af naar de tv, wat zingt ze dat mooi……Ik ben er stil van.

kijk eventueel hieronder aan het blog even naar het youtubefilmpje waar ze het zing. KIPPEVEL!! of het raakt alleen mij, in mijn situatie, kan ook natuurlijk.

wat voorbij is…
Alles
wat voorbij is en vergaan
is niet weg, niet echt vergeten
alles blijft bestaan
Al wat jij deed,
en wat jou is aangedaan
al je huilen, al je lachen
alles blijft bestaan
Soms weet je,
alleen en zonder zelfbedrog
wat voorbij is raak je toch niet kwijt
alles wat je wilt vergeten
is er nog
dat blijft altijd
altijd
Alles
wat voorbij is en vergaan
ligt te wachten, stil te wachten
dan breekt het door als een vulkaan
Want het verleden, slaat door het heden
en je verleden
dat blijft bestaan

3 reacties

Geef een reactie

  • amai, dit is mooi. En zo waar ook. Word ik zowaar wat triest van.

  • Wat een mooi lied!
    Ik heb weer even bijgelezen; was door drukte wat achterop geraakt. Je blog is erg leuk en bijzonder om te lezen, ga zo door… 🙂 En ik wens je net zo'n fijn weekend als het vorige. Ook al zijn de weersomstandigheden dit keer niet zo fijn. Liefs,

Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: