Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Weet je nog??? die give away laatst?

W

Door omstandigheden die ik vast niet hoef uit te leggen, is het hele ‘give away-ding’ van mij  wat verlaat. Maar aangezien de code’s niet onbepaald te gebruiken zijn, leek het me handig ff snel te kijken hoe het ook alweer zat met die prijzen.

En wat denk je?? hebben ze gewoon de prijzen verandert. Mijn vraag is of de belangstelling nog aanwezig voor het volgende:

 Een aantal van jullie gaf aan muziek te willen downloaden, maar je ziet het……die zit er nier meer bij. Dus……laat maar weten of hierboven iets zit wat je leuk vind. Dan probeer ik 8 januari een winnaar bekend te maken.

2 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: