Weet je nog??? die give away laatst?

Door omstandigheden die ik vast niet hoef uit te leggen, is het hele ‘give away-ding’ van mij  wat verlaat. Maar aangezien de code’s niet onbepaald te gebruiken zijn, leek het me handig ff snel te kijken hoe het ook alweer zat met die prijzen.

En wat denk je?? hebben ze gewoon de prijzen verandert. Mijn vraag is of de belangstelling nog aanwezig voor het volgende:

 Een aantal van jullie gaf aan muziek te willen downloaden, maar je ziet het……die zit er nier meer bij. Dus……laat maar weten of hierboven iets zit wat je leuk vind. Dan probeer ik 8 januari een winnaar bekend te maken.

2 Comments

  • Dionne

    2 januari 2012 11:54

    Die tas is leuk! Heel leuk. Ik loot graag mee :-). De dvdbox vind ik ook leuk trouwens.

  • Janne

    2 januari 2012 11:09

    OOh dan wil ik wel een kansje wagen voor die leuke tas 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: