Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

wie o wie?

w

Vanmiddag zag ik iets liggen waarbij er direct een naam in mijn hoofd opkwam.
Eureka!
Op de foto zie je dat het ondertussen is ingepakt en klaar is om verzonden te worden.
En één van jullie zal dit pakje ontvangen….. 🙂

Hopelijk bezorgd de post ook op zaterdag zijn pakjes…

 

 

8 reacties

Geef een reactie

  • Mr. Postmen, bring me your post, it´s supposed to be a beautifull pink parcel tralalalalalala 😉

  • hihih…….thats the question 🙂 het blijft tot morgen nog even een raadseltje

  • Als ik jullie reacties zo lees dan ben ik blij dat ik (voor het eerst!!) zoiets doe. Mijn ega opperde gisteren nog de optie dat we het langs zouden gaan brengen..maar dat lijkt me voor mij op dit moment niet handig. Dus dan is de postbode een goede uitkomst. Het is ondertussen weg…en als het goed is komt het morgen aan.

  • hoor ik daar dat roze papiertje mijn naam roepen? 😀 Geweldige aktie, reminds me… ik heb nog een aantal ‘slapende akties’, laat ik daar mee doorpakken vandaag. Het is ZO leuk om postpakketjes te versturen En om ze te krijgen!

    Lieve aktie hoor…

    Fijn weekend marjan!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: