Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Wie? wij? slopers?? ….nee hoor

W

11 reacties

Geef een reactie

 • hahaha…ik zie dat schuldgevoel ook in die ogen. Het is me een stelletje hoor..poepoe…
  Het zijn nog steeds vreselijke schoothonden, soms willen ze persé met z’n drieën op schoot, kan niet, lukt niet, maar ze houden vol. zucht ♥
  Daarnaast heb ik wel veel werk met ze buiten hoor, mensen rennen nog nét niet weg als we eraan komen, maar sommige hondenbezitters lopen dan wel een tandje harder (hihihi)

 • Het schuldgevoel druipt in elk geval uit de ogen.
  En dat spreekt ook wel weer voor hen: het zijn geen meedogenloze monsters. 😉

 • “wat ze uit hebben gevreten?”
  Dat is een leuke vraag 🙂
  Neem die meest rechtse, dat is de baas van de casa maar hij heeft groot ontzag voor de bazin, daarom kijkt hij wat angstig en hangen zijn oren naar beneden, hij zit ook vaak te bibberen van angst, terwijl hij eigenlijk helemaal niet ondeugend is/was.

  De meest linkse is erg onderdanig, de angstplasser, het mietje, het watje, de angstbijter en de dief. Je weet wel, die takkie die alles haar mand in sleept.

  Die kleine zwarte donder, daar in het midden. Dat is er één om in de gaten te houden. Deze keer had ze een pakje papieren zakdoekjes aan flarden getrokken én een plasje gedaan op ons Perzisch kleed.

  Wat ze ook vaak doet – als ze de kans krijgt- is de prullenbakken omver trekken en de inhoud het huis door slepen. Ik kan haar geen moment uit het oog verliezen als ze rondloopt want ze altijd op onderzoek uit. Maar dat hoort erbij als ze puppy’s zijn, niet zo gek dus.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: