Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Woensdag therapiedag #60

W

In gedachten heb ik al veel blogs geschreven de laatste weken, de praktijk verteld me dat er niks op papier staat. Er valt genoeg te vertellen daar ligt het niet aan. Energieloos. Dat is de praktijk.

Feit is dat de switcheroo van behandelaars heel goed heeft uitgepakt. Ik heb een ander mindset sinds de verandering. Er is dan ook sprake van een andere aanpak. Meer doelgericht en dat voelt positief.

Over een aantal weken start ik met de VERS-training. Dat gaat pittig worden. Heel pittig. Want er moet gewerkt worden. In groepsverband ook nog. Ik voel ontzettend veel weerstand omdat ik uit mijn comfortzone word gehaald maar daarentegen hunker ik ook naar deze ervaring. Ik ben ontzettend gemotiveerd.

Anderhalve week geleden was er een groot dieptepunt omdat er iemand mijn leven uit is gewandeld die altijd al belangrijk voor me is geweest maar de afgelopen maanden een grote rol heeft gespeeld in mijn leven. Ik heb de bodem van de put goed geraakt. Ik was enorm gedissocieerd en ontzettend verdrietig. De extreme emoties die het opriep en waar ik vervolgens geen handen en voeten aan kon geven zorgde er bijna voor dat ik er letterlijk van moest kotsen. Erover praten lukte niet omdat er eigenlijk geen mensen op de hoogte waren van deze situatie. Fok, wat voelde ik me eenzaam.

Ik heb een mooi plan bedacht. Ik ga dit jaar nog op reis. In mijn eentje met het vliegtuig. Als ik deze persoon wil zien zal ik daarvoor moeten gaan reizen. En ondanks dat er meer alarmbellen afgaan dan dat het positieve dingen oproept ga ik het wel proberen.

Er wordt achter de schermen al meegedacht over dit plan en behandelaar is positief. We gaan rustig aan beginnen met uitstapjes met mezelf en gaan dat langzamerhand opvoeren.
Dit jaar wordt het jaar van de extremen als het gaat om het opzoeken van grenzen en het loskomen van mijn comfortzone. Maar hè, stilstaan is achteruitgang. 🙂

1 reactie

Geef een reactie

  • Wat fijn om weer iets van je te lezen! Ik vind het zo geweldig dat de verandering van therapeut zo goed uitpakt voor je, dat gun ik je echt! En wat verdrietig dat iemand weg is gegaan, volgens mij heb je daar al eens iets over verteld. Maar wat ben je dapper dat je hem/haar op wilt gaan zoeken. Jeetje, als dát geen grote stappen zijn…!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: