Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Zet hem maar bij de voordeur..

Z

Ik ben de laatste tijd veel aan het surfen naar bakfietsen.
En ik ben eruit hoor, ik wil een elektrische!

Ik heb er al een paar gezien die voldoen aan mijn wensen.
Ach wensen, ik hoef alleen de dreumes en de boodschappen kwijt te kunnen.
Maar @#$%^ wat zijn die krengen duur zeg….hij past niet eens in mijn budget, tenzij er een wonder gebeurt.

Iemand nog tips of ideeën of sowieso een mening/ervaring over bakfietsen?

 

5 reacties

Geef een reactie

  • ‘ING-rentepunten’??? dat klinkt goed, ik zit alleen niet bij die bank. Ik heb laatst van de fietsenmaker begrepen dat de fietsen van de Hema bagger zijn. Dus jij hebt een Johnny Loco, dat is een hele fraaie! Jij sleept ook van alles mee in de bak? het lijkt mij ideaal…gebruik jij hem alleen voor de kids?

  • Ik zag op de site dat je kan ‘proef’ fietsen op bepaalde zaterdagen deze maand. En ik ben zelf benieuwd naar het sturen etc. En tweede hands is niet zo heel veel goedkoper dan in de winkel. En met elektrisch….dat koop ik liever nieuw. Ook ivm garantie etc…

  • Wij hebben de Johnny Loco bakfiets; is erg fijn!!!! Wat ik hoorde tijdens mijn zoektocht naar een bakfiets was dat bakfietsen met 3 wielen lastiger fietsen dan die met 2 wielen en 1 aan het eind van de bak…maar ik denk dat dat meer persoonlijk is en voor iedereen anders. Wij konden die van ons goedkoper kopen met ING-rentepunten van mijn oma. Ik zag trouwens dat de Hema ook bakfietsen heeft. Maar een bezoek aan marktplaats zal ook veel geld schelen gok ik….

  • Ik vraag me af hoe je ermee door de bocht moet?
    Misschien zijn er ook tweedehandse exemplaren te koop?

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: