Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Zijn jullie er nog ????

Z

Ik vind het de laatste tijd beetje stilletjes hier op mijn weblog. Ik denk dat iedereen ff moet wennen aan dat inloggen. Of dat de toon van mijn blogjes mensen in het verkeerde keelgat schiet??
Ik hoop het niet…Das in ieder geval niet de bedoeling.

Ik kan gewoon niet heppiedepeppie blogjes of FB berichten schrijven als ik een dag verre van heppiedepeppie ben. En ik ga daar dus ook geen moeite voor doen En dat zei ze heel erg eigenwijs.

Ik ga me niet beter voordoen dan ik ben!

Maar ik begin me opeens zorgen te maken over jullieย vakantieplannen.
Ja. jullie lezen het goed.

Ik zit de komende weken gewoon @home. Ik ga nergens heen. Ik zou wel willen maar dat gaat me niet lukken. En jullie gaan waarschijnlijk ook allemaal nog op vakantie.
EN DAN BEN IK HELEMAAL ALLEEN OP FACEBOOK EN BLOGGER….OMG….

Dit is mijn enige communicatiemiddel met de buitenwereld..en dan moet ik het zonder jullie verhalen enz doen.

Nou….
Fijn is dat…
Of……..valt het allemaal nog mee? Ik ben niet van het inbrekersgilde dus je kunt me gerust vertellen rond welke tijd je weg bent….kan ik me erop voorbereiden ๐Ÿ™‚

6 reacties

Geef een reactie

 • @ allemaal: ik heb ondertussen in kaart kunnen brengen hoe de komende weken eruit gaan zien.
  Uiteraard wens ik jullie allen als het zover is een hele fijne vakantie. Hopen dat de zon nog een poosje gaat schijnen ๐Ÿ™‚

  @Elke: Meid, begin niet aan zo'n smartphone. Want dat ding zorgt er echt voor dat je nog erger verslaafd raakt. Als ik mijn laptop uitzet s'avonds, dan pak ik mijn iphone er weer bij om wat dingen te checken. En vakantie, dat is toch ff helemaal eruit. En daar hoort volgens mij 'zonder internet' zijn ook bij. Al zou het mij erg veel moeite kosten om zonder internet te zijn.

 • Ik ben er uiteraard ook nog (as you know). De week weg is de laatste volle week van augustus. Wat de hel zal zijn zonder het www. Ik ken mijzelf ook al. Misschien moet ik mij rap nog een smartphone of iets dergelijks aanschaffen. Wat voor mij het toppunt van geldverspilling zou zijn eigenlijk. Ik mag niet. Van mijzelf. Maar je maakt het mij bij deze wel moeilijk ๐Ÿ˜‰

 • Ik ben er nog, maar lees niet dagelijks! ๐Ÿ™‚ Wij gaan alleen vanaf 15 augustus een weekje weg, en daar is ook internet… ๐Ÿ™‚ Veel liefs!!!

 • Ik ben er ook en als mijn (HTC) qwerty beter is wordt het nog meer ๐Ÿ˜‰ ZIt alleen weinig op FB omdat ik daar de lol nog niet van kan inzien. Ik blijf je lezen en reageren, vakantie of niet.

  Liefs!

 • Rustig aan! Ik denk niet dat iedereen zes weken op vakantie gaat. Wij gaan maar 10 dagen. Dan ben ik wel internetloos denk ik. Maar dat geeft dan weer niet voor mij. En jij overleeft dat ook wel hoor.

 • hee ik ben er nog hoor. Alleen een beetje mega druk zowel prive als werk dus weinig internet tijd. Maar voorlopig nog geen vakantie hier. Dus twitter/fb/blog er lekker op los. Ik blijf nog wel even hier! Ik hoop na deze werkweek weer wat rustigere tijden te hebben.

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: