Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Zo mooi….

Z

Ook in deze zwangerschap wist ik het zeker, zonder twijfel. Deze baby ging ook aan de tiet. Voor mij de ‘normaalste’zaak van de wereld. Ik ben een langvoeder, of whatever hoe je dat noemt. Wie had nu kunnen denken dat ik na zoveel jaren nog een beebietje zou krijgen? Ik niet.

Deze foto is van gisterenavond. Rond de klok van 00:00 uur. Hij meldt zich altijd zelf. Vind het heerlijk nog ff te drinken. Dat doet hij nu nog ongeveer 5 x per dag.

Hij is 9 maanden. Ik slik verschillende medicijnen  voor mijn PPD. En dit wat me zo dierbaar is gebeurt nog iedere dag. Het ontroerd me bijna iedere x weer. Het is in alle narigheid zo’n fijn en mooi moment tussen ons tweetjes. Te zien dat hij zo tevreden is en het zo lekker vind. Dat is me alles waard geweest.

 

 

7 reacties

Geef een reactie

  • @: allen. Tnx guys! wat een leuke reacties. Ik wilde dit graag met jullie delen. Door de medicatie heb ik erg weinig gevoel bij zaken. De meeste emotie die ik nog heb, heb ik voor mijn kleine mannetje. En buiten alle shit die ik hier uit, is het ook goed om de positieve dingen te benoemen.

  • Mooi 🙂 Ja, ik kan er veel over zeggen, maar dat ís het gewoon: mooi. Voor jou. Voor hem.

  • Ik heb nooit borstvoeding gegeven en ik heb het, wat mij betreft, ook niet gemist. Maar ik kan mij wel voorstellen dat dit jou veel mooie momenten verschaft en dat is je meer dan gegund. Want je bent het waard (even een reclameslogan pikken bij een ander kan nooit kwaad als het in je kraam past 😉 )

  • Wat heerlijk dat dat zo goed gaat. Ik hoop dat jullie er nog lang van kunnen genieten samen.

  • Prachtig!!

    Beide keren mocht het bij mij niet langer dan zo’n 3 maanden duren. Ik heb daar vrede mee, nu zelfs nog meer en sneller dan toen de borstvoeding bij Ocker stopte, maar als ik dit zie… denk ik met weemoed terug. Mooi zeg!

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Archief

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 25 andere abonnees

%d bloggers liken dit: