Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Zo’n dag dat je…….

Z

Zo’n dag dat je wakker wordt, een blik op de wekker werpt en vervolgens ziet dat het bijna 08:00 uur is….. Fok! Opschieten dus.

Dat je de trap afholt en de kleuter in de woonkamer aantreft tussen de koekkruimels, en snoepjes.
Als we op de fiets zitten zie ik dat hij zijn regenlaarzen aan heeft getrokken, dat had niet gehoeven, het wordt per slot van rekening een warme dag. Whatever…we moeten door.

Op school word ik aangestaard, WTF…. Waarom kijkt iedereen me aan? Misschien herkennen mensen mij niet zo zonder make-up en ongekamde kuif.

Oh wacht, ik zie het al, ik heb enorme brokken klei aan mijn schoenen hangen en laat een spoor van modder achter op de plekken waar ik loop.

SHIT! Wat bezielde me om mijn tuingympen aan te trekken?
Zal ik de modder oprapen of niet? Een moeder van een klasgenoot duwt me zachtjes in mijn rug, “gewoon doorlopen” fluistert ze in mijn oor.
Ik loop het lokaal uit en durf niet achterom te kijken, wie gaat dat in godsnaam schoonmaken?

Als ik buiten mijn fiets zoek staat er een moeder tegen me aan te ouwehoeren, dat het klasje er totaal niet uitziet als een kleuterklasje. Het was mij nog niet eens echt opgevallen maar nu ze het zegt. Het zit haar hoog, de waterval gaat maar door. Ik wil eigenlijk heel graag naar huis want ik voel me niet op mijn gemak. Ik heb nog niet gedoucht, nog niets aan mezelf gedaan en zit blijkbaar ook nog onder de modder. Wat een aanfluiting.

Bij thuiskomst zie ik dat ik de keukendeur niet goed dicht heb gedaan, de takkies hebben zich op plekken genesteld waar ik ze niet hebben wil; namelijk boven aan de trap, kan ik drie keer op en neer met die zware monsters shitterdeshit. We hebben één takkie die zo angstig is dat ze pardoes haar plas laat lopen als ik haar boven aan de trap op wil pakken, lekker dan, kan ik dat ook nog gaan schoonmaken.

Ook in huis ligt een spoor van modder, ik tover de stofzuiger tevoorschijn en blijf met mijn favoriete broek aan een spijker hangen in de kelderkast………………er wordt wederom gevloekt….
Dat de takkies niet van de stofzuiger houden blijkt als ik ze in colonne weer naar boven zie trippelen….kan ik wéér 3x omhoog en omlaag om ze te halen.

Het is pas kwart over negen maar ik stop per direct met alles wat ik verder nog van plan was. Ik neem een douche en ga geduldig zitten wachten tot ik kan vertrekken naar het zknhs.

Er zijn van die dagen dat je beter had kunnen slapen….vandaag was er zo eentje.

Zucht

5 reacties

Geef een reactie

By Lotus Lilly
Lotus Lilly Living a Rollercoaster life

Your sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

%d bloggers liken dit: