Fijne dingen

Jarig

Vrijdag ben ik voor de zoveelste keer jarig. Ik, die niet van feestjes houd en probeer af te haken waar nodig, wilde dit jaar mijn verjaardag vieren.

Midden september gooide ik wat lijntjes uit en kwam er al vlot achter dat een feestje organiseren helemaal niet zo makkelijk gaat als je zou denken.

Mijn zwager bijvoorbeeld, is een paar dagen voor mij jarig en pakte dit jaar groots uit, afgelopen weekend kwam de hele familie samen ergens op een idyllische plek voor zijn feestje. Volgens echtgenoot kon ik dit jaar beter overslaan, anders moest de familie op korte termijn wéér op komen draven.
Oké, dan valt de familie af, er blijven genoeg mensen over.

Ik nodigde een aantal vriendinnen uit: een aantal van hen had al afspraken staan, een paar zagen het niet zitten (persoonlijke issues) en van een paar moet ik nog steeds horen of ze kunnen of niet.

Nou……….

Weinig mensen voor een feest.

Ik zal het mij niet persoonlijk aantrekken al is de verleiding groot.

Ondanks de teleurstelling van bovenstaande heb ik vast wel een leuke dag. Echtgenoot is namelijk vrij, mijn puber komt met haar vriendje bij mij eten, wat ik al een schitterend kado op zich vind en ben ik die dag samen met de mensen die mij het meeste lief zijn.

Ik zal de dag genoeg foto’s maken voor een plog 🙂

7 Comments

 • Kakel

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een gezond en voorspoedig nieuw levensjaar en wens je alles toe wat jij jezelf toewenst 😉 Verjaardagen…hoe minder volk, des te beter ik het naar mijn zin heb.
  Lieve groet

 • Colin

  Ik vier mijn verjaardag al jaren niet meer met grote club visite en dat bevalt me meer dan prima. Jongste heeft dezelfde genen en houdt ook niet van al die poespas en wil het ook graag afschaffen. Hoop wel dat je gewoon een hele fijne dag hebt en juist zonder veel visite en gedoe lukt dat vaak prima!

 • Mevrouw H.

  Je bent al een paar dagen in je nieuwe levensjaar maar alsnog van harte én ik wens je een bijzonder goed nieuw levensjaar. Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad met alleen maar lieve mensen om je heen. Soms, al is een feestje nog zo klein, is juist dat heel erg fijn!

 • Regina

  Gefeliciteerd nog! Ik vier mijn verjaardag nooit. Maar ik ben in november jarig en dan zijn twee gezinsleden me voor geweest. Twee keer familie dat is komen opdraven. Maar goed, om eerlijk te zijn wil ik mijn verjaardag al zo en zo niet vieren. Vind ik gewoon niets aan 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: