De Toestand

Hows life?

De laatste tijd heb ik veel geschreven over de kippen en mijn tuintje. Het is eigenlijk ook het enige waar ik mee bezig ben op het moment.
Ik probeerde wat socialer te doen maar dat werkte niet. Afgelopen week naar een optreden geweest en dat ging best redelijk met de oxa in de giegel. De apocalyps kwam uiteraard volgende dag en daar ben ik voorlopig niet klaar mee.

Het huishouden versloft, ik slaap overdag ieder uurtje wat ik mee kan pikken. En ik ben moe. Ik maak mezelf de laatste tijd niet meer op, wat een wonder is want ik heb zelden een dag zonder make=up doorgebracht. Het make-uploos  zijn is niet onopgemerkt gebleven.
Mijn wimpers en wenkbrauwen zijn kleurloos, als ik daar niets mee doe dan is dat best een gek gezicht.
Zo liep een  chauffeur mij voorbij in het ziekenhuis, ik rende vervolgens achter hem aan en het eerste wat hij zei was ‘dat hij me niet herkend had’.
Therapeut heeft er zelfs een een poos van onze sessie aan gewijd, juist omdat ze dit niet gewend was en wilde weten wat erachter zat.
Er zijn meer mensen die mij onderzoekend aankijken is, ik vraag niet waarom maar ze zien de verandering ook neem ik aan.

En dan de medicijnen: de afgelopen jaren heb ik me ver proberen te houden van de pammetjes. Nu slaap ik al maanden standaard met een Temazepam en de oxazepam bevalt ook prima. Vooral in combi met de temazepam, mán, wat slaap je daar lekker van. Ik heb er ook geen moeite meer ze overdag te slikken, wonderlijk.

Is het de herfst? Is het een pre-menopauze? Is het ……………?

5 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: