De Toestand

Grafische print in het zonnetje

Lekker dat zonnetje! tijd voor de t-shirts. Uiteraard heb ik net een vreselijke grafische print op mijn arm staan.  Het zal wel een poosje duren voordat dat minder zichtbaar wordt De pijn is ondertussen minder geworden, in het begin was douchen verre van prettig. Maar die tijden liggen alweer achter me, het gaat de goede kant op.

Ben ik trouwens glad vergeten stil te staan bij een aantal memorabele momenten. Het is deze maand al 6 jaar geleden dat ik ben gestopt met roken, dat is een reden voor een feestje, ware het niet dat ik al tijden niet in een feesthumeur ben.

Echtgenoot zit ook al weer een jaar op zijn nieuwe functie op anderhalf uur  forenzen van huis.  Het valt vies tegen, mijn ondernemende en pittige kleuter trekt ontzettend veel energie uit mij weg als hij uit school komt. En dan heb ik het nog niet eens over het avondeten, tegenwoordig eet hij niets meer wat groen is. Of rood. Of oranje. Het zal wel een fase zijn, lastig is het!
Als het bedtijd is dan ben ik ook rijp om tussen de lakens te duiken. Echtgenoot heeft het derhalve erg naar zijn zin en vooralsnog gaat er niks veranderen.

Heb ik ook nog iets positiefs te melden op het moment?

…………………………………………………………………………………………………………..niet echt, nee.

Er zullen vast wel leuke dingen gebeuren zo links en rechts, maar ik zie ze niet. Alles gaat zijn gangetje en ik worstel mezelf de dag door.

As usual.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: