Fijne dingen

Gelukkige momenten

Deze week waren er zowaar een aantal hele fijne momenten, ik heb er sommige zelfs vastgelegd.

IMG_2924

Ik probeerde selfies te maken met mijn hond, dat was niet te doen, dit is ongeveer de beste foto geworden

IMG_2935

Twee handen vol bloempjes, is het niet geweldig dat mijn jongste deze traditie nog steeds in stand houdt? Ik kreeg er nooit eerder zoveel trouwens, wie weet voelde hij aan dat ik wel wat extra’s kon gebruiken 🙂

IMG_2938

Angstaanjagend groot is dit ei, ik zou bijna denken dat er ’s nachts een ander dier naar binnen sluipt die daar een ei legt. Aan het bloed te zien kwam het ei ook niet vanzelf naar buiten.

IMG_2940

Ik bracht veel tijd door op mijn moestuin, soms zit ik gewoon wat te chillen zonder dat ik wat doe, ik vind dat dat kan, en het mag ook nog eens van mezelf.

Verder was mijn therapeut erg tevreden over de manier hoe ik me heb herpakt na vorige week, ik ben daar zelf ook tevreden over.

Echtgenoot is voor zijn werk weg geweest en ook dát is goed verlopen, ik heb me prima gered met de kids. Dat laatste verdient ook een medaille, de kids hebben goed meegeholpen de afgelopen dagen.

Ik ben al blij als het dagelijkse leven goed verloopt, alles wat daar extra bij komt kijken is helemaal meegenomen. Deze week geen extra dingen om blij van te worden, maar meer dan bovenstaande heb ik ook niet nodig.

4 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: