Fijne dingen

Naar de politie

Na een week met downs en downs was vandaag een hele fijne positieve dag. We gingen naar de Landelijke Open Dag Bereden Politie en Speur- en Specialistische Dieren.

Vorige week bezochten we een Agility wedstrijd en vandaag zagen we paarden en honden doen waar ze goed in zijn. Het blijft fascinerend, wat een dier kan en doet voor zijn begeleider. De enorme paarden zijn indrukwekkend als ze gewoon bij de hoefsmid staan, maar bij een demo-demonstratie sta je ook wel te kijken hoor. En laten we de honden niet vergeten. We hebben een soortgenoot in huis rondlopen waar we hoge verwachtingen van hebben en als je dit ras ziet speuren en boeven ziet vangen kun je niks anders doen dan bewondering hebben.

En dat hadden we zeker, onze kleuter was voornamelijk onder de indruk van een ballon die hij kreeg en verschillende voertuigen die hij nog nooit had gezien. De acties van de honden en paarden boeiden hem niet zo.

Na alle narigheid die je leest in de kranten over geweld en andere toestanden tegen de politie is een dag als vandaag wel een eye-opener. Er wordt maar weer eens duidelijk waar deze mensen voor staan, en hoe ze met veel materiaal en andere dingen/dieren hun werk doen.

Ik heb er alleen maar respect voor.

0 reacties

  • Colin

    Pff … ik zie fijne foto’s van die kleine krullenbol voorbij komen dus bespeur genietmomenten en dan lees ik deze titel. Oh nee … wat nu weer … blijk je gewoon een leuk uitje te hebben gehad bij de blauwe petten, haha dat kan natuurlijk ook 😉. Super, weer een genietmoment erbij, koesteren!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: