De Toestand

Vragenuurtje

Hoe ver is de avondvierdaagse, waarom mag ik geen chips als ik wakker ben, ik wil ook een telefoon om te bellen, waarom ben ik vrij, waarom moet ik naar school, waarom moet ik een jas aan, ik wil mijn laarzen aan (28 graden) waarom mag ik niet altijd bij jou in bed slapen, waarom moet ik brood eten, waarom is Hope zwart, waarom heeft teckel kleine voetjes (korte pootjes) hoe wordt worst gemaakt, mag ik een snoepje, ik wil wat drinken, ik wil een ijsje, mag ik een dropje, ik wil niet meer met E. spelen, ik ga naar buiten, met E. spelen, ik verveel me, waar is mijn ipad, mag ik mijn zware voetbal, ik ga uit het raam hangen en gillen hoor! Ik vind jou niet meer lief, wáár zijn de dropjes, waarom moet een hond op gras plassen en poepen en niet op de wc, ik wil ook een zwembad in de tuin, waarom is die vogel dood (kuikentje in ei uit boom gevallen) ga jij maar boodschappen doen, ik blijf wel thuis, ik ga NIET mee boodschappen doen, mag ik met water spelen, ik ga tóch wel water pakken hoor, kijk dan, ik heb water gepakt, oh, de kraan wil niet meer dicht, MAMA, h.ope likt het water van de grond, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zucht….nog een paar weken en dan is het vakantie, ik moet me nog – voor zover dat mogelijk is- mentaal gaan voorbereiden 🙂

0 reacties

 • Kakel

  OMG. Op sommige dingen kun je je gewoon niet voorbereiden. Wie weet wil je lieve peuter nog een nachtje bij opa en oma logeren (-:
  Lieve groet

 • Lotus Lilly

  Zijn opa en oma zijn hulpbehoevend, dat zit er helaas niet in. Hij zou vast als een braaf baasje weer terug komen, er wordt met strenge (Surinaamse) hand geregeerd 🙂

 • nsvm78

  Oja die oneindige stroom vragen. Die van mij kon er ook wat van….. Succes met de voorbereiding.
  Mijn ervaring met die van mij was destijds dat na een aantal dagen het iets af nam. Een soort van dat hij alle vragen had opgespaard die op school en zo allemaal bedacht en als hij dan eenmaal vrij was er minder vragen ontstonden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: