Moestuin

Ongelukjes en GELUKJES!

De week begon helemaal niet goed. Ik moest naar de tandarts voor de nabehandeling van de wortelkanalen. En er zat een boel tegen in dat uur dat ik in de stoel lag. Het metertje werkte niet waardoor de vijl een paar keer gemeen in het botvlies stak en dat deed verrekte zeer. Er schoot een slangetje los waardoor ik een gulp chloor door moest slikken en ik een gigantische vieze smaak in mijn mond overhield.
IMG_3601
In de laatste 5 minuten kreeg ik eindelijk een verdoving, maar het leed was al geschiedt, de rest van de dag heb ik pijn geleden. Helaas mag ik naast mijn anti-dep geen ibuprofen slikken, paracetamol en codeïne konden de pijn niet goed onderdrukken.

Gelukkig gebeurde er ook iets leuks! Want ondanks dat ik mijn moestuin meer dan zat ben, heb ik er een nieuw stuk land bijgekregen. Ik had in dit geval de gunfactor. Want laten we eerlijk zijn, er is nog steeds een run op moestuintjes. Er zijn zelfs wachtlijsten, ik laveer daar mooi tussendoor want ik heb nog nooit op een wachtlijst gestaan. Het stuk land wat ik er nu bij heb gekregen komt van de fokker af van H.ope, hij heeft er geen zin meer in. Nou ik wel, want er staat een behoorlijk groot tuinhuis op die ik er gratis en voor niks bij krijg, inclusief de materialen die erin staan. De huur is ook al betaald voor het hele jaar, mazzelaar die ik ben.

Ik wil namelijk meer kippen, sierkippen en legkippen en daar heb ik straks alle ruimte voor. Wat een buitenkans is dit! De kleuter was het al opgevallen dat er een konijnenhok staat, daar wil hij wel een konijntje in.

Eerst maar eens opruimen, het is wel een beetje nodig.

IMG_3617
Konijnenhok
IMG_3618
Huisje
IMG_3619
Het stuk land

 

 

0 reacties

  • Kakel

    Het nieuwe stuk grond ziet er veelbelovend uit! Eten uit een moestuin en eigen kippen houden, vind ik een lot uit de loterij (-: Ik hoop dat al je tandproblemen inmiddels verleden tijd zijn.
    Lieve groet

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: