Kids

3e week van de vakantie

De derde week van de vakantie is aangebroken. Sinds deze week is echtgenoot weer aan het werk en ben ik met de kleuter thuis. De tiener komt komend weekend terug van haar opgedeelde vakantie bij haar vader.

De eerste twee weken waren qua weer niet fantastisch maar ik heb genoeg kunnen doen op de tuin. Echtgenoot is een paar keer met de kleuter op pad geweest. Het is voor de kleuter een beetje lastig omdat bijna iedereen in de straat op vakantie is en hij niemand heeft om mee te spelen. Dat valt hem zwaar, want hij doet niets liever dan buiten zijn.

Er staat voor de komende weken niets op de agenda vwb festiviteiten, beetje rond de casa hangen. Misschien gaan we nog een dagje weg maar dan moet alles meezitten. Het weer moet meezitten maar ook mijn state of mind, erg veel behoefte om erop uit te gaan heb ik niet.  En als ik al iets wil gaan doen moet ik meer medicatie gaan slikken om het aan te kunnen, dat heeft niet mijn voorkeur.

En wie weet knapt het weer nog helemaal op en knalt op mijn moestuin alle groente die verstopt zit in de grond plots op. Dat zou mooi zijn! dan heb ik direct ook weer wat te doen.

Deze week is de puber jarig, 18 wordt ze. Wat een prachtige leeftijd he? al zou ik geen 18 meer willen zijn in deze malle wereld. De verjaardagen van mijn kinderen zijn altijd momenten dat ik terug ga in de tijd, me probeer voor te stellen hoe het ook alweer was rondom hun geboortedag. Terug naar 18 jaar geleden is best lastig, ik kan me nog wel herinneren dat ik in het kraambed een mobiele telefoon kreeg, mijn eerste. Wat een fijne herinnering is, is dat ik ontzettend verliefd was op mijn kleine baby met pikzwarte haartjes. Het was bij de geboorte een prachtig kindje en nu ze 18 wordt is het niet gek dat ze een buitengewoon mooi meisje is.

Wat een gezegend mens ik ben dat ik 3 mooie, gezonde kindjes op de wereld heb mogen zetten. Ze hebben me ondanks hun malle fratsen toch op de been gehouden de afgelopen jaren.

0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: