De Toestand

WTF doe jij hier?

Ik heb je al een poos niet gezien en dat had ik graag zo gehouden. Helaas kwam je vanmiddag langs en zie ik je voorlopig niet vertrekken. Je bent nogal hardnekkig namelijk, tot op het stalken aan toe.
Je brengt niets goeds, je brengt alleen maar ellende met je mee. Ik heb gezocht en geprobeerd om van je af te komen maar tot op heden heb ik geen oplossing voor je gevonden.

Dus loop je mee in mijn schaduw. Of beter nog, ik loop mee in jouw schaduw.

En ik snap het niet?!! Want ik kan redelijk inschatten wanneer het tijd is dat je meld, maar vandaag kwam je onverwacht. Kwam het doordat ik ontzettend teleurgesteld was in mezelf dat ik na een paar uur hard werken op mijn tuin totaal geen resultaat had geboekt? Ik me wat geneerde voor mijn tuinbuurmannen dat al dat geploeter en gesleep met hout tot geen resultaat had geleidt?

Ik ga zo slapen en ik hoop van harte dat je morgenochtend pleitte bent.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: