De Toestand

jippiejajee

Ik merkte het verschil meteen gisteren, de rust die was terug gekeerd in huis. Voel ik me schuldig als ik dit zo zeg? Nee.
Totaal niet, het is gewoon duidelijk dat een zomervakantie voor mij niet werkt.

Afijn, de uren vliegen voorbij zoals gisteren en vandaag. En het voelt ontzettend fijn.
En ik merkte gisteren maar vooral vandaag dat mijn lichaam ook een tandje lager aan het werk is. Ik ben moooooeeee, niet normaal. Ik kreeg een – voor mij niet eens zo’n lastig – karweitje niet voor mekaar. Ik kreeg mijn armen letterlijk niet boven borst en kon zodoende niet hameren en timmeren.

Veel te melden valt er niet, behalve dan dan ik me een stuk beter voel dan de afgelopen weken.

Nou, dat is al het benoemen waard vind ik 🙂

0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: