Fijne dingen

Jaartje ouder

Ik werd wakker gemaakt met ontbijt op bed, met eitjes van mijn eigen kippen. Er was een slinger opgehangen en er werd gezongen. Het was een leuke dag, ik wandelde aan het begin van de middag een kilometer of 6 met mijn hond in het zonnetje. Probeerde daarna een dutje te doen maar dat ging niet door omdat de meiden arriveerden.

Onder invloed van een oxa speelden we relaxed het spel ‘party & co’ en genoten van de zelfgemaakte appeltaart. Al met al een leuke rustige dag zonder al te veel stress en drukte.

Wat mij een brok in de keel bezorgde was dat ik van echtgenoot een tiener een knuffel kreeg met daarbij de woorden dat ze ‘trots’op me waren omdat ik de dag goed was doorgekomen. Het was ontzettend lief bedoelt en zo heb ik het ook opgevat want ze gunnen me goede dagen en goede momenten, maar het stemt me ook verdrietig omdat het best wel sneu is dat zoiets als dit mijn gezin trots maakt.

De zelf geplukte appels werden vandaag in een grote pan tot appelmoes gemaakt. Het blijft een simpele aanrader, appelmoes zelf maken. Het is zo simpel en ongelooflijk lekker.

Jullie wel eens zelf appelmoes gemaakt?

bewerkt-loli1

0 reacties

  • Kakel

    Ngo van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Weer een jaar wijzer (-:
    Wees trots op je compliment. Je wordt gewaardeerd zoals je bent…
    Mijn oma maakte vroeger altijd zelf appelmoes maar serveerde dat altijd lauw en er zaten bonkjes in. Daar heb ik geen smakelijke herinneringen aan.
    Lieve groet

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: