Fijne dingen

28 uur in m’n uppie

De twee mannen stonden zaterdagochtend rond half elf klaar voor vertrek. Twee rugzakken waren tot de nok toe ingepakt en een doos met eieren stond er los naast.

Het zou een vermoeiend maar leuk weekend voor ze worden.  Het plan was om naar opa en oma af te reizen en vandaar uit met z’n vieren naar een net geopende ballenbak te gaan. Als klap op de vuurpijl zouden ze blijven slapen.

En ik bleef met mijn vier harige vrienden thuis. En daar was ik ook nog druk mee, H.ope heeft een andere energielevel dan de takkies, dus laat ik haar altijd alleen uit. Voor mijn gevoel was ik een groot gedeelte van de dag onderweg met 1 of 3 honden.

Voordat ze vertrokken was ik in de veronderstelling dat ik het best naar mijn zin zou hebben. Dat bleek toch een beetje anders te lopen. De honden waren onrustiger dan anders. Ze waren meer alert op geluiden en daar werd ik ook onrustig van. Hoe later het werd op de avond hoe rumoeriger het buiten was en daar reageerden de honden weer op. Niets op de tv kon me bekoren en ik was op een gegeven moment ook kotsmisselijk van de reep Tony Choccolony die ik nog snel had gescoord in de supermarkt.

Ik keek het vijfde seizoen van American Horror Story af, aanrader hoor! in dit seizoen speelt Lady Gaga een grote rol en dat doet ze heel erg goed. Deze serie is sowieso de moeite waard tenminste, als je van dit genre houdt. Het is een duister en spannende serie en in het vijfde seizoen wordt het ook erg bloederig. Desondanks pinkte ik een traantje weg want sommige personages spelen hun rol overtuigend.

Ondanks de bloederigheid sliep ik heerlijk en ook de ochtend en de middag kwam ik verder relaxed door.

Toch was ik blij dat ze er weer waren. Ze namen een boel drukte mee naar binnen en ondanks al het lawaai vond ik het aangenaam weer wat menselijk leven om me heen te hebben.

Laat ik het zo samenvatten: dit was een mooi begin van de vakantieweek die voor de deur staat! 🙂

0 reacties

  • Lynn van de Log

    Een mooie ervaring die vast ook stof tot nadenken geeft. Je was alleen (op de viervoeters na), je had redelijk je rust, deed je ding en dan toch mis je dan ook de reuring in huis die je soms teveel is. Hopelijk genoeg energie nu in je voorraadzakje om een vakantieweekje te overleven.

  • Rietepietz

    Lijkt me ook een flinke taak in je uppie voor vier honden te zorgen als je niet 100% strak in je vel zit!
    Maar de mannen hebben vást een wereldtijd in de mega ballenbak, ik ken dat soort ballenbakken en kom er wel een met m’n achterkleinkinderen, fééstje! !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: