De Toestand

the day after

Die spierpijn die ik vandaag hevig voelde opkomen kon ik niet plaatsen. Ik heb afgelopen week geen grote klus geklaard. Het is dus gekomen door het kapot gooien van de eetkamerstoelen gisteren.

Ja. Ik weet het. Ik had gezegd dat ik hout kapot had gegooid maar eerlijk? het waren stoelen die we toegeschoven hadden gekregen van één van onze buren. De poten waren van hout, telt dat ook? Het luchtte enorm op om ze met de grond gelijk te maken. Dat we nu met z’n vieren stijf tegen elkaar geschoven op een hippe eettafelbank moeten zitten tijdens het eten is echt bijzaak.

Volgens echtgenoot heb ik tijdens het stoelwerpen gebruld als een beer. Dat is samen met het kapot gooien van de stoelen tot ver in de omtrek wel hoorbaar zijn geweest. Er zullen vast mensen zijn geweest die mij als een wilde tussen de ravage hebben begluurd. Jammer dan.

Het was wel duidelijk dat ik far beyond kwaad was/ben. Dat daar nu niemand de p.o.l.itie voor gebeld heeft?! Ik heb gisteren meer agressie laten zien dan mijn hond.

Ik hoorde in mijn hoofd therapeut enthousiast in de handen klappen tijdens mijn razernij. Want volgens haar moet ik meer mijn kwaadheid tonen.

Nou, dat is goed gelukt. Au!

0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: