Moestuin

Ophok is opgefokt

De dames zijn hélemaal niet blij dat ze al een week binnen zitten. Normaal gesproken zitten buiten in de ren en houden alles rondom mijn perceel goed in de gaten. Sinds de ophokplicht zitten ze opgefokt binnen te hooligen. Want ze hebben een manier gevonden het hok uit te komen en huis te houden tussen mijn gereedschap.

Werkelijk overal ligt kippekak. Op mijn bak met schroeven, de ton met voer en mijn (tuin)handschoenen. En ze hebben ook last van spetterkak, neem van mij aan dat ik een bak werk heb (moet er nog aan beginnen) om het op te ruimen.

Als het goed is heb ik het ontsnappen in de kiem gesmoord. Ik zal het morgen zien, vandaag ivm de harde wind niet naar ze toe geweest.

Stiekem kan ik enorm om ze lachen, ook al zit ik wel eens op ze te mopperen 🙂

0 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: