De Toestand

Is dit echt?

img_4536

Yep, dit bord bestaat en is dus echt. Ik kwam dit vanmiddag tegen op een hek van een scholengemeenschap in ons dorp. Er staan rond de school hele hoge hekken dus echt toegankelijk is deze school verder ook niet. Sowieso moet je aan een hele rits van eisen voldoen mag je onderwijs genieten op deze plek.

Voordat je denkt dat de schoolleiding op de tractor naar school komt? nee……dit zijn scholieren die nog niet op een brommer- en al helemaal niet in een auto mogen rijden. Ze komen in grote getale met de tractor. Met gevaar voor eigen leven heb ik een paar keer nét op tijd een raggende tractor kunnen ontwijken.

Waarom ik ze dagelijks tegen kom? Mijn moestuin grenst (bijna) aan de school. En sinds de vogelgriep aan het oprukken is check ik iedere dag of de dames nog in leven zijn. Ik moet er niet aan denken dat we hier ook getroffen worden trouwens, de kans zit er wel in want het is nog maar een paar kilometer bij ons vandaan en we wonen op de route van de trekvogels.

Kom jij wel eens vreemde borden in je dorp of stad tegen?

0 reacties

  • mijnschrijvingen

    Al woon ik in de streek van de traktors zo een bord ben ik nog niet tegengekomen. Al zou ik wel willen dat het bij ons zou staan. Ik woon echt op den buiten en die traktors denken echt dat ze ‘the lords off the road’ zijn. Hier hebben wij nog geen problemen met de vogelgriep denk ik. Ik zeg ‘denk ik’ want ik heb geen kippen. Wel mijn buurvrouw en die laat ze nog alle dagen buiten. Maar ja die is wat autistisch, dus ja héééé 😕

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: