Fijne dingen

Post

Het duurde een poos voordat ik Kakel durfde te mailen dat ik haar boek graag wilde bestellen. Vandaag viel het pak door de brievenbus. Ik wil er optimaal van genieten dus ben druk zoekende naar een rustige plek waar ik voorlopig van niemand last heb zodat ik lekker door kan lezen.

Kakeltje, je bent een lieve blogvriendin, zo fijn dat onze paden elkaar hebben gekruist en dat je vandaag al(weer) een grote glimlach op mijn gezicht bracht bij het uitpakken van jouw prachtige boek!

Blij dat het nu op mijn nachtkastje ligt! 🙂 ♥

 

0 reacties

  • Kakel

    Nou ja, wat een eer! Ik wist dus niet dat jij het was die het boek besteld had…Dan had ik nóg iets beter mijn best op het pakje gedaan. Maar je hoeft geen lef te hebben om mij te mailen, hoor. Ik bijt niemand (-:
    Lieve groet ♥

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: