Kids

raar of niet?

Bij het betreden van de operatiekamer zag ik alleen een groep mensen staan in blauwe pakken, verder had ik alleen oog voor mijn kleuter.
Toch is er een beeld wat er vaak in mijn hoofd blijft spoken. Het beeld van het hoofdje van mijn kleuter op de tafel liggend op een soort mat die ik ook wel herken van het kraampakket; alleen lag er een spoor(tje) bloed op dat matje.
Ik wilde er nog wat over zeggen maar het kapje werd al op de neus geduwd van de kleuter en binnen no-time sliep hij. Toch bleef ik nog even twijfelen over het wel-of niet zeggen.

Uiteindelijk liep ik daar zonder wat te zeggen weg en vertelde het wel aan echtgenoot die aan de andere kant van de deur stond te wachten.
Heb hem er verder niet meer over gehoord.

Hoe dan ook, het is toch niet helemaal pluis dat ik dat waargenomen heb, toch? dat hoort toch niet lijkt me?
Nu de dagen verstrijken begin ik me steeds meer in mijn hoofd te halen. Dat bijvoorbeeld mijn kleuter met gebruikt materiaal is geopereerd.

Mijn hoge dunk van dit ziekenhuis is wel wat bijgesteld want ik vind het slordig en niet fris.

In januari is de nacontrole, denk dat ik er toch wat over ga zeggen.

Wat vinden jullie??

0 reacties

 • Lynn van de Log

  Even relativeren als moeder die een aantal keer een kind onder zeil zag gaan in de OK: is het niet gewoon een spatje jodium geweest of drupje van dat ontsmettingsspul waar ze in de operatiekamer hun handen mee ontsmetten?

  Hoe ingrijpend voor jou als moeder, zijn dit soort operaties voor hen echt lopende band werk maar … gebruikt materiaal bij zo’n operatie, lijkt me dus niet! Hygiëne staat toch voorop. Wachten tot januari dan ga het alleen maar stapelen en in je hoofd groter maken tot die tijd en ga je jezelf hiermee in de weg zitten. Je krullenbol is geopereerd, dat is goed gegaan, geen complicaties en moet nu nog even herstellen. Ik zou dit loslaten, kost je energie die je al voor zoveel andere dingen nodig hebt, zoals het bijkomen van alle prikkels rondom die operatie! Pas een beetje op jezelf XXX

  • Lotus Lilly

   Soms denk ik wel eens dat ik teveel voelsprieten uit heb staan, dat sommigen dingen energie kosten en dat ik daar niet teveel aandacht aan moet besteden.

   Dankzij deze reacties laat ik het los en ben ik weer ff terug op aarde geland. x

 • Lynn van de Log

  Goed zo!! Scenariodenken gaat je in dit geval namelijk niets brengen dan alleen maar weer heel veel onrust en ruis terwijl het gaat over iets wat niet terug te draaien valt (als het dat al geweest is wat jij denkt). Vul je gedachten maar met leuke en/of kleinere dingen xxx

  • Lotus Lilly

   Dat is zo ontzettend waar! en ik merk dat ik zoveel op mezelf ben zonder anderen om me heen dat bepaalde zaken maar door blijven malen in mijn hoofd. Dat is inderdaad zinloos. Goed dat dat gezegd wordt! dank je wel ♥

 • nsvm78

  herkenbaar hoor, ik kan ook enorm lopen malen over zaken. Heel vermoeiend en inderdaad erg zinloos. Gelukkig voor mij heeft Manlief daar vaak wel een verfrissende mening op en lukt het dan beter om los te laten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: