Moestuin

En doorrrrrr

Dan kunnen zaken wel zo zijn zoals ik ze gisteren schetste, feit blijft dat ik vanmorgen gewoon weer in de zorgmodus schoot voor kinderen en dieren. En zo hoort het ook vind ik.

Ik ga ondanks de heaviness niet in een hoekje zielig zitten zijn of tranen uit mijn ogen proberen te plengen gevoed door zelfmedelijden.

Nope.

Alles gaat gewoon door en zo stond ik vanmorgen op mijn tuin te kijken naar de bevroren watertonnen waar ik water uit moest zien te halen voor mijn kippen, die geheel terzijde nog steeds in goede gezondheid lijken te zijn. De laatste tijd komen er regelmatig mensen even kletsen over mijn kippen. Eigenlijk vind iedereen kippen leuk en handig. Vanmorgen kwam er ook een jongen aangelopen die wat wilde weten over mijn kippen. Zo leuk gewoon!!
Vooral als je erachter komt dat mensen, net zoals ik vorig jaar, weinig weten over de kip het ei en hoe het zit met kuikentjes enz enz.  Ik krijg er een positief gevoel van als ik mijn kennis op zo’n moment kan delen.

Het werkt blijkbaar ook aanstekelijk omdat ik vanuit meerdere hoeken al heb gehoord dat  medetuinders kippen gaan aanschaffen komend voorjaar. Dat is prachtig, kunnen we misschien wat rassen onderling kruisen of whatever.

De foto heb ik van het internet gehaald maar zo gaan de kuikens eruit zien als ik geluk heb. Té schattig gewoon ♥

bron:klik

 

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: