De Toestand

Natte vingerwerk

Een nattevinger rekensom kwam uit op 7 weken. Het begon ergens in november ’16 en eindigde gisteren. Zeven hele lange weken dat ik de hele dag thuis zat met een – in eerste instantie een zieke kleuter, daarna eentje die herstelde van de operatie en de laatste weken een kleuter die helemaal opgeknapt was en zich kapot verveelde.

Stiekem had ik enorm uitgekeken naar gisteren, mijn eerste dag alleen thuis. Een kleine domper was de cvketel die er de brui aangaf en pas rond kwart voor vijf gerepareerd werd. Daarentegen was het geen straf om onder mijn dekbed het derde seizoen van de Blacklist te kijken.

Voor zover ik nu kan inschatten staat er niet veel op het programma voor deze week. De kleuter gaat voor controle terug naar de KNO-arts en wellicht volgt er nog een operatie aan zijn oren (buisjes) zijn gehoor is nog steeds niet optimaal.

Ik hoop dat de rust die is terug gekeerd overdag ook helend is voor mijn verwrongen geest. Het stuk vrijheid wat mij in staat stelt overdag weer dingen in mijn eentje te ondernemen is ook heel erg welkom.

Positieve vooruitzichten, blij mee!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: