Kids

Die zijn eruit

De huisarts was mooi op tijd en zocht onmiddellijk een plekje waar het licht helder was zodat hij goed zicht had. De tiener zat ondertussen te bibberen van ellende aan de keukentafel, ik probeerde mijn telefoon te pakken maar werd al snel tot de orde geroepen door tiener.

Geen foto’s!

Het verwijderen ging snel en redelijk goed. Er bleek alleen een ontsteking te zijn bij één nietje, daar kwam ook een gulp onwelriekende pus uit. Volgens de huisarts genoeg reden om het zknhs in te lichten wat ik vervolgens na zijn bezoek ook deed. Er was nog steeds ruis op de lijn toen ik sprak met de secretaresse van de chirurgie, de spoedarts was bij een spoed patiënt dus kon mij niet te woord staan. Hoezo spoedarts eigenlijk? waar kwam opeens die stress vandaan?

Ze vond een afspraak in het systeem waar ik niet van op de hoogte was, de brief daarvoor was ook nog niet verstuurd. WTF?! Ze zou later nog terug bellen als ze de arts had gesproken.

Verder kon de huisarts niet zien hoe het met het litteken was, grote korsten zitten in de weg en al dat haar he…dat hing er ook nog voor. Voorlopig niet kammen en de hoofdhuid niet schoonboenen, hoe graag we dat ook willen want het is nog steeds een rommeltje.

6 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: