Categorieรซn
Kids

Op de poli

Het ging vanmorgen van een leien dakje, we waren mooi op tijd in het zknhs en er was amper een wachttijd. De grootste verrassing was een ontiegelijk knappe dokter, het is een bijzaak maar geloof me, na al die aardige doch pinnige zusters is een knappe dokter een verademing. Hij was bezig met het achterhoofd van de tiener zodoende had ik goed zicht op zijn voorkant ๐Ÿ™‚

Vriendelijk, empathisch en zorgzaam, zo kan ik de zorg omschrijven die de tiener de afgelopen weken heeft mogen ontvangen. Goed om eens bij stil te staan, er is zoveel te doen in de zorg, en de positieve kanten blijven vaak onbelicht. Ze is er nog lang niet en we zijn niet klaar in het zknhs maar ik wil bij deze mijn waardering uitspreken voor de mensen die ons pad hebben gekruist.

De arts bekeek de plekken en begon heel langzaam de haren aan de kant te schuiven, hij liep nog even de kamer uit om een zuster te halen, en bij terugkomst ging het schoonmaken van start. Ik liep wat om ze heen want ik had de wond niet meer gezien sinds het ongeluk. Ik maakte een paar foto’s zodat de tiener kon zien wat er op haar hoofd gebeurde.

Ik was een poosje sprakeloos want tjeefokkingmeneetje wat een jaap….#$%^&
Ik moest op mijn tong bijten om niet te schreeuwen van schrik, onwerkelijk was het om te zien hoe groot die wond is op het hoofd. Voor mij is het geen alledaags gezicht en zeker niet bij mijn eigen kind en dat sucks big time kan ik je zeggen.

Het haar rond de wond werd met schuifjes bij de wond weg gehouden en na een laatste inspectie konden we weer naar huis. De arts drukte ons op het hart de komende week -tot de volgende afspraak – contact op te nemen met de poli en niet met de huisarts.

Ohja…een leuk klusje voor mij: de wond twee keer per dag spoelen ๐Ÿ™

3 reacties op “Op de poli”

Joh, wat een heftige situatie de laatste weken bij jullie. Ik kan me voorstellen dat dat je enorm raakt en uit je evenwicht slaat. Gelukkig verlicht die knappe arts nog รญets. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.