De Toestand

Kindervoorstelling vs Marilyn Manson

Vorige week was er feest van de basisschool van kleuter. Alle leerlingen deden mee aan een voorstelling die in het dorpshuis werd opgevoerd. Ouders mochten komen kijken en daar werd flink gehoor aan gegeven. Ik zat met echtgenoot op de allerlaatste rij in de tjokvolle ruimte.

De mensen in mijn space roken naar zweet en sigaretten. Ik kreeg er klotsende oksels van. De voorstelling begon met groep 1 en nadat ik mijn kleuter in groep 2 zijn ding had zien doen klom ik met gierende hartkleppen en vlagen van duizeligheid over echtgenoot heen en stiefelde de zaal uit. Ik snelde naar huis en pakte mijn hond om een stukje te wandelen, daar werd ik direct weer rustig van.

Ik moest echtgenoot net dan ook van de grond oprapen na mijn mededeling dat Marilyn Manson in augustus naar Nederland komt. Hij weet best dat ik daar graag naartoe wil maar zolang ik nog niet naar een kindervoorstelling kan is dat echt een bridge to far.

Ik kan er nog steeds niet aan wennen, dat kleine wereldje waar zo weinig kan en mogelijk is.

 

13 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: