Kids

Krulloos knulletje

Ik ging met de kinderen highteaën, het woord staat er wat typisch maar zo vond ik terug op het internet en zal zo wel kloppen.

Kijk, dat was het begin….niet verkeerd.

Ook warme hapjes hoorden erbij. De laatste gang hebben we beleefd afgeslagen, het zouden tosti’s zijn maar we zaten behoorlijk vol. De overgebleven lekkernijen gingen in een doggybag mee voor echtgenoot

Kijk hem zitten dan, mijn kleutertje, het is geen snoeper dus een groot plezier deden we hem niet. Zie je zijn haar? het groeit weer, maar zal echt nog een hele poos duren voordat de krullen weer beginnen te wapperen. Ik kan er maar niet aan wennen en ik heb me ook voorgenomen dat zijn vader nooit meer met hem naar de kapper mag 🙂

Het highteaën was leuk en lekker, sowieso leuk om met je kinderen te doen. Aanrader!

5 Comments

 • Mrs. T.

  Ik ga zondag ook highteaën met mijn moeder, mijn dochters, schoonzus en haar dochter. Voor mijn moeders verjaardag. Zin in.Begonnen jullie met zoet? DAt vind ik wel bijzonder. 

  • Lotus Lilly

   Wat leuk met zoveel dames 🙂 Veel plezier alvast gewenst. En ja, we begonnen met zoet het was ook mijn eerste high tea dus ik weet ook niet wat normaal is 🙂 dit was trouwens extra bijzonder want het was op een plek waar mensen met een beperking werken.

 • Villasappho

  Heb het 1 keer gedaan en hetgeen me vooral opviel was het feit dat ik ondanks mijn zoete voorkeur toch heel veel liet staan. Das zonde. Voor ik er weer aan begin wil ik eerst eens nagaan of ik niet liever gewoon een goede kop koffie en wat verschillende hapjes wil.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: