De Toestand

Donderdag therapiedag #35

Dat was een beste kluif deze week, even twee keer op en neer naar het zknhs. Maar het was de moeite zeker waard. Vooral als therapeut moestuintjes meegeeft 🙂

En ik heb jullie hulp nodig, want wat kan ik beste antwoorden op vragen of vriendjes met ons mee naar huis kunnen om te spelen? Normaliter neem ik niemand mee naar huis, alleen op de dag dat echtgenoot vrij is komen er kindjes spelen.

Omdat bijna niemand weet wat er speelt, en ik ook liever niet de waarheid vertel, moet ik iets anders verzinnen waardoor mensen het logisch vinden dat ik niemand meeneem.

Jullie ideeën? ik hoor het graag.

8 reacties

 • Nicolet

  Oei das lastig inderdaad. Ik zeg vaak dat het mij niet uitkomt. Maar gezien mijn 4 daagse werkweek en regelmatig thuiswerkende echtgenoot is dat vaak goed uit te leggen. Maar het mag bij ons ook regelmatig wel. Ik heb nog niet direct een idee. Iets met de honden? 

  • Lotus Lilly

   Dat is dan weer een voordeel van werken, je bent niet altijd thuis 🙂 Terwijl het ook gezellig is…vriendjes over de vloer, het ene vriendje is de andere ook niet.

 • Mrs. T.

  Oei, dat is een lastige.Ik zou de waarheid een beetje in het midden laten. Want echt jokken komt ooit uit en dan ben je (en je kind) slechter af. Dus iets in de trant van dat het niet goed met je gaat en dat je niet tegen teveel impulsen kunt?

  • Lotus Lilly

   Ik denk dat dat je hier de spijker op de kop slaat, want jokken komt uit en ik houd er ook niet van ….maar om nu alles op tafel te leggen is ook zo wat…Maar dat het niet lekker gaat en het liefst weinig prikkels/impulsen is eigenlijk ook nog eens de waarheid …..

 • Kakel

  Misschien kun je zeggen dat je een burn-out hebt? Dat alles je teveel is. Houd je opmerking kort, zodat de “ontvanger” de rest zelf in kan vullen. Dan hoef jij geen heel verhaal op te hangen. Heel lief van je therapeut om je zijn moestuintjes te geven!Houd goede moed, hè?Lieve groet

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: