Fijne dingen

Welcome to my world*

Als ik in de spiegel kijk dan zie ik geen monster hoor, voor de mensen die zich zorgen maken over mijn uiterlijk 🙂 Ik had vroeger rossig haar maar dat is in de loop van de jaren naar blond gegaan en nu heb ik drie kleuren donkerblond/lichtblond/wit. De kappers zijn enthousiast over de kleur want het schijnt lastig te zijn zo te verven. En met een beetje make-up op vind ik mezelf er best leuk uitzien. Ik sleep wel een aantal kilo’s teveel mee sinds het slikken van allerlei soorten stress gerelateerde pillen.

Het monster in de spiegel is spreekwoordelijk de dissociatie..en dat is met recht een vette bitch. Op dit moment heb ik het redelijk onder controle en zijn er momenten dat het zowaar weg lijkt te zijn. Maar als er een moment van stress aanbreekt is het er in volle hevigheid, past heel goed bij PTSS maar maakt het daarom niet minder ruk natuurlijk.

Echtgenoot doet al een dikke week zijn best mijn leven een stuk leuker te maken, en dat lukt bijzonder goed! We gingen gisteren heerlijk uit eten bij ons favoriete restaurant en bij thuiskomt bleek er nog een dikke verrassing te zijn: we gaan 7 mei (weer) naar het concert van Depeche Mode, en dat is niet alles….we zitten in de members lounge..die tickets kosten normaal gesproken tegen de 200 euro maar dankzij een dikke vinger van de werkgever in de pap gaan wij voor een schijntje.

De positieve dingen helpen mij wel om het monster terug te dringen, daarom ben ik ook opgelucht dat er afgelopen week meer positieve dingen waren, daar zal ik binnenkort meer over vertellen.

Je kan veel zeggen over mijn leventje maar saai is het niet 🙂

* Dit is de titel van een nummer van Depeche mode en word door mij veelvuldig gebruikt als ik praat over mijn leven en de dingen waar ik tegen aan loop.

6 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: