De Toestand,  Fijne dingen

I ❤️Depeche Mode

Wat een waanzinnig gaaf concert was het. We zaten in de members lounge waar we werden begroet met een prosecco en via een paarse loper naar de lift werden gebracht die ons naar de ring bracht. Daar kon je rondlopen en bij de bar wat bestellen maar ook staan er loungebanken waarop je kan chillen en genieten van diverse bars met eten en drinken. Voldoende toiletten waar je zonder problemen naar toen kon wandelen.

Ik wil eigenlijk altijd wel in de members lounge 🙂

Ik kocht mijn eerste bandshirt, ook dat moet je eens in je leven gedaan hebben, vind ik.

Ik las een steengoede recensie in de Volkskrant en een waardeloze in de NRC. Het was in mijn ogen een waanzinnig goed concert waar ze ruim 2 uur speelden. En tja, natuurlijk zit je te wachten op bepaalde nummers die ze dan vervolgens niet spelen. Logisch ook, als je 14 cd’s hebt gemaakt dan is de keuze ook reuze.

Bij het verlaten van de lounge kregen we nog een flesje water mee, erg fijn, want ondanks het rijke vloeien van drank hadden we dorst.
Zitten er ook concerttijgers tussen mijn lezers toevallig?

5 reacties

 • Kakel

  Ooit hoop ik nog eens naar een concert van Coldplay en Tom Odell te kunnen gaan. Wordt een probleem want ’s avonds ben ik niet bepaald op mijn best. Ik ben naar verschillende concerten van David Bowie (who else?) geweest en naar een paar van de Simple Minds. In het voorprogramma speelden de Waterboys. Was waanzinnig!Lieve groet

  • Lotus Lilly

   Ik begin ook al een dag van te voren met rust pakken. Op de dag zelf probeer ik zoveel mogelijk te slapen tot het moment van vertrek. Zo kom ik de avond goed door. De afgelopen dagen incluis vandaag slaap ik voornamelijk en doe ik vrijwel niets. Het vergt voorbereiding en met een kleuter in huis is het niet zo simpel maar dit werkt voor mij. Zo heel af en toe gun ik mezelf het plezier maar ook het daarbij behorende ongemak neem ik voor lief. Het klinkt misschien wat zwaar allemaal een in de praktijk valt het wel meer. Ps: ze speelden een nummer van Bowie, kippenvel!

 • Nicolet

  Ik ben keer of 5 naar Blof geweest en in mijn tienerjaren 1 keer naar Marillion. Blof laatste 2 keer in lokaal openlucht theater echt super gaaf. In de schemer, half in het bos. Super, maar verder niets voor mij..

 • Colin

  Yep! Het kost me bakken energie met (te) lange hersteltijd daarna maar ik vind het zo gaaf om dit samen met jongste te kunnen doen. Wat bijna 5 jaar geleden begon als iets eenmaligs bij The Peppers … want wie gaat er nou toch met zijn moeder naar een concert, is omgeslagen in het continue appen over concerten in aantocht. Hij houdt me van alles op de hoogte 🙂 Dit jaar hebben we er samen nog 2 op de planning. Veel geweldige bands gezien ondertussen, sterker nog bijna zijn hele bucketlist is weggewerkt (maar hij gaat dan ook nog met vrienden naar concerten en festivals) met als onverwacht hoogtepunt The Stones op Circo Maximo (naast het Colloseum) in Rome toen we daar samen waren. Illegaal tussen tig Romeinen boven op een heuvel, net buiten het festivalterrein maar prima uitzicht op het podium … heel in de verte dan toch. Zo gaaf! 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: