De Toestand

Diepe buiging

Ik heb in het verleden kleine tegenslagen gehad waar ik weken van moest bijkomen maar van dit nieuws was ik  maar 1 dag ontregeld.

Het gevoel wat overheerst is dankbaarheid.

Ik maak in mijn hoofd een  diepe buiging voor therapeut en shrink.

Ik heb nog een poosje om alles op alles te zetten en zoveel mogelijk te leren en te noteren om verder mee te kunnen. En als het zover is dat onze wegen zich scheiden zal ik ze ontzettend missen, daarover bestaat geen twijfel en ik weet nu al dat het afscheid van hen moeilijker zal zijn dan welk afscheid er nog aankomt in de toekomst.

Daarentegen kan ik de rest van mijn leven teren op alles wat ik van ze heb meegekregen. En dat is een hele hoop. Het voelt alsof ik jaren aan de hand ben gehouden en straks voorzichtig word losgelaten; ik kan het heus wel, want ik zoveel kennis opgedaan om zelfstandig verder te wandelen.

 

Het is voor mij zinloos er nu een groot drama van te maken, dat is zonde van de tijd die nog voor me ligt. Dit inzicht verteld me dat ik dichter bij mijn boeddhanatuur sta dan ik ooit had durven hopen 💖🕉

 

5 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: