De Toestand

Donderdag therapiedag #41

Ik wil niet praten of nadenken over het afscheid. Het maakt me zo verschrikkelijk verdrietig. Het gevoel van eenzaamheid komt dan weer in volle hevigheid terug. Maar ik ontkom er niet aan want er moet aan een  plan worden gewerkt.

De bedoeling is dat ik ruim van te voren overga naar een andere instelling. Dat er dan nog een tijdje een overlap is met het zknhs. Mijn angst is dat ik op een wachtlijst kom te staan en uiteindelijk niet op de plek terecht kom waar ik moet zijn. Heb ik er vertrouwen in dat mijn shrink dit zorgvuldig  voor mij regelt? Weet ik veel, ik denk het…maar om nu te zeggen dat ik daar vertrouwen in heb…dat is wel wat veel gevraagd.

Dus ondanks mijn weerzin om erover te praten is het wel onderwerp van de sessies. En nu heb ik brandende ogen. En hoofdpijn. En ik voel me eenzaam en alleen.

Door deze wijziging staat mijn hele leven weer op de kop en komen heel veel oude pijnlijke momenten weer terug en dat WIL IK NIET 😢

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: