De Toestand

Zucht

De reacties op mijn blogjes zijn hartverwarmend, zo ervaar ik het iedere keer opnieuw. Sommigen weten mij via andere kanalen te vinden en ook dat waardeer ik. En daar wil ik jullie alvast voor bedanken. Af en toe is het lastig om een blog te schrijven omdat ik het liefst een ander onderwerp in de hoofdrol wil. De meeste blogjes zijn verre van positief….maar het is helaas wel de realiteit, althans, mijn realiteit.

De situatie op dit moment is verre van ok. Ik ben vanaf vorige week al aan het kwakkelen met mijn gezondheid: talloze wc bezoeken en enorme kramp in mijn buik, het lijken wel weeën. Zijn het mijn prikkelbare darmen of is het de galblaas…ik weet het niet, ik heb veel pijn en slaap slecht. Ik maak me zorgen, waar eindigt dit, zijn dit de symptomen van stress of is er weer wat anders aan de hand?

Ik ben moe en zwaarmoedig, het lukt me niet om te glimlachen of om vrolijk te zijn. Wat een uitzichtloze en waardeloze toestand is dit toch…

Het lijkt alsof alles aan het instorten is, ik voel me steeds meer van de mensen om mij heen vervreemden.
Dat is een gevoel wat hopelijk weinig mensen zullen herkennen.

Naast de al geschreven toestanden spelen ook nogal wat andere dingen: aan het einde van deze week gaan 5 kippen weg 😔. Twee mooie hanen, 3 dames. De reden hiervan is dat ze met z’n allen hebben ontdekt dat ze eieren heel erg lekker vinden. Ik tref dus geen ei meer aan in het hok, ze vreten alles op. Dat houdt ook in dat ik geen kuikens meer hoef te verwachten, en dat is wel mijn uitgangspunt geweest. Ze gaan voorlopig naar mijn tuinbuurman, wie weet verkoopt hij ze door.

De zestien kuikens waar ik mee begon een aantal weken terug zijn gereduceerd tot 7. Vandaag trof ik weer vier dode kuikens aan. Het begint te wennen om een kuikentje te begraven maar geloof me, het sucks. Ik ben mijn favoriete kuikens (zijdehoenders) kwijt 🙁

Morgen naar de huisarts, ben benieuwd wat daar uit komt.

Maar goed, ik word blij van jullie mails, berichten, reacties op mijn blog dus ga daar vooral mee door 🙂

3 reacties

  • Kakel

    Wat een in-en-in triest verhaal van je 16 kuikens. Logisch dat je daar heel verdrietig om bent. Je hecht je aan de diertjes, verwacht dat er mooie dingen gebeuren en dan eindigt het zo…
    Life sucks and then you die. Zo voelt het vaak. Vechten tegen de vierkaai. Maar er is altijd hoop! De huisarts zal misschien bloedonderzoek laten doen. Ik hoop dat er iets onschuldigs uitkomt wat snel verholpen kan worden. Ik lees het graag.
    Beterschap ♥

  • nsvm78

    dat had ik echt nog nooit gehoord dat kippen/hanen eieren eten. Zo leer ik nog eens wat. Ik hoop dat huisarts wat voor je kan betekenen i.v.m. met je lichamelijke klachten van darm/galblaas.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: