De Toestand

onderzoek

Van een rit naar het ziekenhuis lig ik niet meer wakker, zelfs niet als ik voor een onderzoek moet waar ik best wel beetje onzeker over ben. Ik was in ieder geval op tijd, ondanks dat ons dorp als een vesting was afgesloten.

Tijdens het onderzoek kreeg ik een hoop vragen en ondertussen werden de organen in kaart gebracht. Uiteindelijk bleek hetgeen waaraan gedacht werd niet het probleem te zijn maar werden in twee andere organen wel dingen gevonden die verder onderzocht moeten worden.

Iets wat an passant ontdekt wordt omdat ze een uitgebreid onderzoek doen, hoe bizar is dat? Voor nu weer nieuwe medicijnen voor de pijn in mijn darmen en binnenkort een vervolgonderzoek.

De dag en kreeg trouwens wel een betere wending met de aankoop van twee (enorme) schapenvachten, en niet zomaar een schapenvacht maar van megaschapen, je zou bijna denken van ijsbeer want ze zijn prachtig en groot.

Ook kocht ik bij Zweedse toeristen een waanzinnig leuk tasje met Elanden erop.

Wij hebben dit weekend veel toeristen in het dorp, gezellig en druk, veel festiviteiten en gezelligheid. En zo kwam ik dus ook aan de schapenvachten en dit tasje.

Jullie nog weekendplannen?

 

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: