Fijne dingen

Winactie

Ik heb al jaren een account bij the Insiders en mag ook geregeld meedoen met het testen van producten. De meeste producten deel ik uit in mijn omgeving maar nu heb ik iets waar ik jullie blij mee kan maken.

Ik mocht namelijk een fotoboek maken bij de HEMA, hoe leuk is dat? Nog leuker is dat ik een aantal cadeaukaarten mag weg geven die een waarde hebben van 10 euro! Dus als jij foto’s hebt die je graag wilt samenvatten in een mooi boek dan wil je deze korting vast gebruiken!
Ik geef cadeaukaarten weg en je hoeft er niets voor te doen. Laat in een reactie of mailtje weten dat je hem graag wilt ontvangen. Schrijf je in voor 12 juli en wie weet is één van deze kaarten voor jou!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: