De Toestand

Van alles wat

Het is misschien maar goed dat we geen vakantieplannen hebben want ik heb in mijn agenda veel afspraken gepland rondom een aantal zaken.

De komende weken heb ik wekelijks een afspraak bij het CJG, n.a.v. de intake zijn er nog wat wat zaken die wat meer aandacht en uitleg nodig hebben. En geheel tegen mijn verwachting in heb ik een intake staan voor het grote onderzoek wat er met mij gaat plaatsvinden.

Ik kom iedere dag bij mijn kippen maar mijn moestuin ligt grotendeels te versloffen, waarom weet ik niet goed. Ik weet wel dat ik erg moe ben, geen zin heb in lichamelijke inspanning en ook geen behoefte aan heb  aan de continue aanspraak die er plaatsvindt op de tuin.

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met vers voer voor honden? mijn hond heeft huiduitslag en enorme jeuk, we hebben al diverse soorten voer geprobeerd maar tot op heden zonder goed resultaat.

En de eerste vakantieweek zit er bijna op! en we hebben hem goed overleeft, ondanks de vele regen 🙂

3 reacties

  • Klaartje

    Ik heb een hond die een allergie naar voeding heeft. Haar eten haal ik bij de dierenarts, daar is het niet duurder dan op internet en kan ik meteen iets vragen als er toch iets scheelt. Als je ‘goede’ voeding in de supermarkt moet kopen ben je ook wat meer kwijt en dan ligt de prijs bij de dierenarts niet zo heel hoog.

  • Rietepietz

    In ieder geval hoef je door al de regen de tuin niet te sproeien, dat is ook een beetje vakantie;-)
    Van hondenvoer heb ik geen verstand maar de dierenarts zal ongetwijfeld wel raad weten met die huiduitslag van de hond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: