De Toestand

Donderdag therapiedag #52

Dat gedoe met vertrekken en nooit meer terugkomen neemt mijn gedachten zo in beslag dat ik helemaal niet bezig ben met de intake. Misschien is dat maar goed ook. Ik had vorige week alles al klaar liggen. Een overzicht van mijn medicatie van de apotheek, met dikke stempels erop…mijn paspoort, de brief met tijdstippen van de gesprekken morgen. En nog maar weer eens een vragenlijst. De zoveelste. Ik kreeg er afgelopen week ook nog eentje toegestuurd, ook maar weer ingevuld. De antwoorden zijn grotendeels afhankelijk hoe mijn pet staat heb ik gemerkt.

Ik heb er af en toe wel moeite mee, met die vragenlijsten. Het is ja of nee, of er is keuze tussen ‘helemaal niet’  tot  ‘zeer veel’ en dan nog wat opties daartussen in.  Als ik knetter geïrriteerd ben wat vaak voorkomt, vaak door oeverloos gezeur van de kinderen, heb ik echt zin om iets kapot te gooien, maar als ik niet geïrriteerd ben dan ben ik mijn kalme zelf. Wat dat betreft is het subjectief wat je invult. Maar er gaan vervolgens wel mensen mee aan de slag, dus enige vorm van nuance is wel gewenst.

Mijn (snelle) intake is op de afdeling van het zknhs nog wel even een dingetje geweest, dat waren ze niet gewend;. die snelheid van de GGZ. Ze zijn nu dan ook heel erg benieuwd hoe snel ik daar kan starten. Ik voel nog steeds die haast niet. Ongetwijfeld zal ik morgen meer weten, al houd ik een slag om de arm want de kleuter is ziek, oppas had ik voor de middag al geregeld maar mijn afspraak is deels in de morgen en deels in de middag.

Zoals het er nu naar uit ziet moet ik òf alleen òf de afspraak moet worden verzet, beiden zijn wat mij betreft niet gewenst. Helaas weet je met kinderen nooit of afspraken doorgang vinden of niet.

We zullen het morgen wel zien!
Wish me luck🍀🍀

3 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: